Mother and daughter push bukes along beach edge : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mother and daughter push bukes along beach edge

Credits: 
Philip and Karen Smith
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
171669512
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.700 x 3.800 px (48,26 x 32,17 cm) - 300 dpi - 12 MB
Mother And Daughter Push Bukes Along Beach Edge StockfotoStrand,Fiets,Moeder,Dochter,Tiener,Kiezel,Ten voeten uit,Twee personen,Zee,Italië,Lucht,Mensen,Onderweg,16-17 jaar,50-54 jaar,Alleenstaande moeder,Blond haar,Branding,Buitenopname,Dag,De weg voorwaarts,Duwen,Europese etniciteit,Familie met één kind,Fotografie,Horizon over water,Horizontaal,Kleurenfoto,Lang haar,Liefde,Ligurië,Natuur,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Reisbestemmingen,Saamhorigheid,Schaduw,Schoen,Speels,Tienermeisjes,Vasthouden,Verbondenheid,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrouwelijk,Waterlijn,Wolk,Zonlicht,Zonnebril,Zorgzaamheid,één ouderPhotographer Collection: Iconica PKS Media Inc.