Mother and daughter portrait : Stockfoto
Studio portrait of smiling mother and daughter against white background

Mother and daughter portrait

Credits: 
Jekaterina Nikitina
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Studio portrait of smiling mother and daughter against white background
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158805253
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
6.144 x 4.096 px (52,02 x 34,68 cm) - 300 dpi - 10,2 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mother And Daughter Portrait Stockfoto2-3 jaar,30-34 jaar,Alleenstaande moeder,Beschouwing,Bruin haar,Dochter,Echte mensen,Familie met één kind,Fotografie,Glimlachen,Horizontaal,In de camera kijken,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Lang haar,Meisjes,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Moeder,Omhelzen,Op de schouders dragen,Portret,Portretfoto,Saamhorigheid,Speels,Studiofoto,Twee personen,Verbondenheid,Volwassen,Vrolijk,Vrouwelijk,Witte achtergrond,één ouderPhotographer Collection: Stone Jekaterina NikitinaStudio portrait of smiling mother and daughter against white background