Mother and daughter portrait : Stockfoto
Studio portrait of smiling mother and daughter against white background


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mother and daughter portrait

Credits: 
Jekaterina Nikitina
Bijschrift:
Studio portrait of smiling mother and daughter against white background
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158805253
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
6.144 x 4.096 px (52,02 x 34,68 cm) - 300 dpi - 10,2 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mother And Daughter Portrait StockfotoMoeder,Kind,In de camera kijken,Portret,Kindertijd,Omhelzen,Twee personen,Witte achtergrond,Dochter,Studiofoto,Speels,2-3 jaar,Echte mensen,Verbondenheid,Meisjes,Mensen,Glimlachen,Familie met één kind,Beschouwing,Saamhorigheid,Volwassen,Alleenstaande moeder,Vrolijk,Fotografie,Op de schouders dragen,Vrouwelijk,Lang haar,Portretfoto,Kleurenfoto,één ouder,30-34 jaar,Bruin haar,Horizontaal,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouwPhotographer Collection: Stone Jekaterina NikitinaStudio portrait of smiling mother and daughter against white background