Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mother and daughter portrait : Stockfoto
Studio portrait of smiling mother and daughter against white background

Mother and daughter portrait

Bijschrift:
Studio portrait of smiling mother and daughter against white background
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
158805253
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Jekaterina Nikitina
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
6.144 x 4.096 px (52,02 x 34,68 cm) - 300 dpi - 10,2 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mother And Daughter Portrait Stockfoto 158805253Moeder,Kind,In de camera kijken,Twee personen,Portret,Kindertijd,Omhelzen,Studiofoto,Dochter,Witte achtergrond,Speels,Echte mensen,Verbondenheid,Mensen,Volwassen,2-3 jaar,Meisjes,Alleenstaande moeder,Beschouwing,Lang haar,Saamhorigheid,Vrolijk,Familie met één kind,Op de schouders dragen,één ouder,30-34 jaar,Bruin haar,Fotografie,Glimlachen,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Portretfoto,VrouwelijkPhotographer Collection: Stone Jekaterina NikitinaStudio portrait of smiling mother and daughter against white background