Mother and daughter in the train : Stockfoto
Mother and young daughter travelling by train


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mother and daughter in the train

Credits: 
Jekaterina Nikitina
Bijschrift:
Mother and young daughter travelling by train
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150484572
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.214 x 3.641 px (44,15 x 30,83 cm) - 300 dpi - 11,1 MB
Mother And Daughter In The Train StockfotoTrein,Raam,Reizen,Door het raam kijken,Passagier,Moeder,Kind,Zitten,Reis,Treininterieur,Meisjes,Kindertijd,Zitmeubels,Mensen,Spontaan,2-3 jaar,Berlijn,Echte mensen,Vrouwelijk,Dochter,Kleurenfoto,Twee personen,30-34 jaar,Alleenstaande moeder,Bruin haar,Dag,Driekwartlengte,Duitsland,Familie met één kind,Fotografie,Hoofdstad,Horizontaal,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Onderweg,Saamhorigheid,Toerisme,Verbinding,Verbondenheid,Vervoer,Verwachting,Volwassen,één ouderPhotographer Collection: Stone Jekaterina NikitinaMother and young daughter travelling by train