Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mother and daughter (8-10)  in kitchen with laptop, portrait : Stockfoto
1950's style

Mother and daughter (8-10) in kitchen with laptop, portrait

Credits: 
Chip Simons
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
1950's style
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
CA21060
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.948 x 3.976 px (41,89 x 33,66 cm) - 300 dpi - 5 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mother And Daughter In Kitchen With Laptop Portrait Stockfoto1950-1959,25-29 jaar,30-34 jaar,Alleenstaande moeder,Amerikaanse cultuur,Betegelde vloer,Binnenopname,Dag,Dochter,Draadloze technologie,Familie met één kind,Fotografie,Geblokt,Glimlachen,Het verleden,Horizontaal,Huiselijk leven,Keuken - huis,Kitsch,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Laptop,Meisjes,Moeder,Noord-Europese etniciteit,Portret,Retrostijl,Schort,Staan,Tafel,Ten voeten uit,Twee personen,Vloerbedekking,Volwassen vrouwen,Vrolijk,één ouderPhotographer Collection: The Image Bank 1950's style