Mother and daughter heading to the beach : Stockfoto

Mother and daughter heading to the beach

Credits: David Aaron Troy
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
156848352
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.405 px (43,18 x 28,83 cm) - 300 dpi - 6,9 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mother And Daughter Heading To The Beach Stockfoto 156848352Wandelen,Moeder,Strand,Dochter,Herinneringen,Kind,Rugzak,Voetpad,2-3 jaar,40-44 jaar,Op de schouders dragen,Vreugde,Alleenstaande moeder,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Echte mensen,Europese etniciteit,Familie met één kind,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Liefde,Meisjes,Mensen,Ondersteunen,Ondersteuning,Op de rug gezien,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Saamhorigheid,Timoteegras,Twee personen,Verenigde Staten,Volwassen,Vrouwelijk,Weide,één ouderPhotographer Collection: Taxi © David Aaron Troy