Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mother and daughter buying fruit in supermarket : Stockfoto
Mother and daughter buying fruit in supermarket

Mother and daughter buying fruit in supermarket

Credits: 
Peter Dazeley
Bijschrift:
Mother and daughter buying fruit in supermarket
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
108821347
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.880 x 3.660 px (41,32 x 30,99 cm) - 300 dpi - 8,59 MB
Mother And Daughter Buying Fruit In Supermarket StockfotoSupermarkt,Winkelen,Fruit,Boodschappen,Detailhandel,Groente,Moeder,Kind,Kopen,Dochter,Kindertijd,Gezonde voeding,Onderwijzen,Winkelwagentje,Gezonde levensstijl,Afrikaanse etniciteit,Geluk,Meisjes,Kiezen,Routine,Boodschappenmand,Jonge vrouw,Keus,Mensen,Vrouwelijk,Beslissingen,Staan,Versheid,Binnenopname,Leren,Nauwkeurig toezicht,Pret,Vasthouden,Volwassen,Levensstijl,Onderzoeken,Plezier,Twee ons groenten en twee keer fruit,25-29 jaar,8-9 jaar,Alleenstaande moeder,Bovenlichaam,Consumentisme,Dranken en maaltijden,Familie met één kind,Fotografie,Groot-Brittannië,Grote groep dingen,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Passievrucht,Saamhorigheid,Stralende lach,Twee personen,Variatie,Vrijetijdskleding,Vrolijk,newpremiumuk,één ouderPhotographer Collection: Iconica peter dazeleyMother and daughter buying fruit in supermarket