Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mother and daughter buying fruit in supermarket : Stockfoto
Mother and daughter buying fruit in supermarket

Mother and daughter buying fruit in supermarket

Credits: 
Peter Dazeley
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Mother and daughter buying fruit in supermarket
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
108821347
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.880 x 3.660 px (41,32 x 30,99 cm) - 300 dpi - 8,59 MB
Release-informatie:
Model release
Mother And Daughter Buying Fruit In Supermarket Stockfoto25-29 jaar,8-9 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleenstaande moeder,Beslissingen,Binnenopname,Boodschappen,Boodschappenmand,Bovenlichaam,Consumentisme,Detailhandel,Dochter,Dranken en maaltijden,Familie met één kind,Fotografie,Fruit,Geluk,Gezonde levensstijl,Gezonde voeding,Groente,Groot-Brittannië,Grote groep dingen,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Keus,Kiezen,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Kopen,Leren,Levensstijl,Londen - Engeland,Meisjes,Mensen,Moeder,Nauwkeurig toezicht,Onderwijzen,Onderzoeken,Passievrucht,Plezier,Pret,Routine,Saamhorigheid,Staan,Stralende lach,Supermarkt,Twee ons groenten en twee keer fruit,Twee personen,Variatie,Vasthouden,Versheid,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Vrouwelijk,Winkelen,Winkelwagentje,newpremiumuk,één ouderPhotographer Collection: Iconica peter dazeleyMother and daughter buying fruit in supermarket