Mother and daughter buying fruit in supermarket : Stockfoto
Mother and daughter buying fruit in supermarket

Mother and daughter buying fruit in supermarket

Credits: Peter Dazeley
Bijschrift:
Mother and daughter buying fruit in supermarket
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
108821347
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.880 x 3.660 px (41,32 x 30,99 cm) - 300 dpi - 8,59 MB
Mother And Daughter Buying Fruit In Supermarket Stockfoto 108821347Supermarkt,Winkelen,Boodschappen,Fruit,Detailhandel,Moeder,Groente,Kind,Kopen,Gezonde voeding,Dochter,Kindertijd,Gezonde levensstijl,Winkelwagentje,Geluk,Onderwijzen,Routine,Jonge vrouw,Meisjes,Boodschappenmand,Versheid,Beslissingen,Nauwkeurig toezicht,Pret,Staan,Vasthouden,Vrouwelijk,Keus,Kiezen,Levensstijl,Mensen,Twee ons groenten en twee keer fruit,25-29 jaar,8-9 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleenstaande moeder,Binnenopname,Bovenlichaam,Consumentisme,Dranken en maaltijden,Familie met één kind,Fotografie,Groot-Brittannië,Grote groep dingen,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Leren,Londen - Engeland,Onderzoeken,Passievrucht,Plezier,Saamhorigheid,Stralende lach,Twee personen,Variatie,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,newpremiumuk,één ouderPhotographer Collection: Iconica peter dazeleyMother and daughter buying fruit in supermarket