Mother and children (2-6) in supermarket, girl reaching for products : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mother and children (2-6) in supermarket, girl reaching for products

Credits: 
Frank Herholdt
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200186161-001
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.571 x 3.681 px (38,70 x 31,17 cm) - 300 dpi - 10,7 MB
Mother And Children In Supermarket Girl Reaching For Products StockfotoSupermarkt,Moeder,Winkelen,Detailhandel,Boodschappen,Kindertijd,Winkelwagentje,Voedsel,Ongerust,Meisjes,Dochter,Duwen,Gangpad,Blond haar,Huishoudklusjes,30-34 jaar,Vrijetijdskleding,6-7 jaar,Kiezen,Levensstijl,Onderdeel van een serie,Alleenstaande moeder,Arm in arm,Binnenopname,Bovenkleding,Dranken en maaltijden,Driekwartlengte,Familie met één kind,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Lang haar,Mensen op de achtergrond,Mid-volwassen vrouw,Paardenstaart,Schoudertas,Staan,Twee personen,Wegkijken,één ouderPhotographer Collection: Taxi