Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mother and children (2-6) in supermarket, girl reaching for products : Stockfoto

Mother and children (2-6) in supermarket, girl reaching for products

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200186161-001
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Frank Herholdt
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.571 x 3.681 px (38,70 x 31,17 cm) - 300 dpi - 10,7 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Mother And Children In Supermarket Girl Reaching For Products Stockfoto 200186161-001Supermarkt,Moeder,Winkelen,Detailhandel,Boodschappen,Kindertijd,Winkelwagentje,Voedsel,Dochter,Gangpad,Meisjes,Blond haar,Duwen,Ongerust,30-34 jaar,Vrijetijdskleding,Kiezen,6-7 jaar,Alleenstaande moeder,Arm in arm,Binnenopname,Bovenkleding,Dranken en maaltijden,Driekwartlengte,Familie met één kind,Fotografie,Horizontaal,Huishoudklusjes,Kleurenfoto,Lang haar,Levensstijl,Mensen op de achtergrond,Mid-volwassen vrouw,Onderdeel van een serie,Paardenstaart,Schoudertas,Staan,Twee personen,Wegkijken,één ouderPhotographer Collection: Taxi