Mother and boy in open window of wooden house : Stockfoto
Mother with small boy posing in open window of wooden house, Pinsk.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mother and boy in open window of wooden house

Credits: 
yurimatte.com
Bijschrift:
Mother with small boy posing in open window of wooden house, Pinsk.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142325408
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
7.200 x 7.200 px (60,96 x 60,96 cm) - 300 dpi - 14,1 MB
Mother And Boy In Open Window Of Wooden House StockfotoMoeder,1950-1959,Zoon,Kind,Jongens,Raam,Twee personen,Zwart-wit,Alleenstaande moeder,Door het raam kijken,Huis,Open,25-29 jaar,4-5 jaar,Archiefbeelden,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Familie met één kind,Fotografie,Frontaal,Geluk,Hout,In de camera kijken,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kindertijd,Mannelijk,Mensen,Portret,Portretfoto,Retrostijl,Saamhorigheid,Stralende lach,Vasthouden,Verbondenheid,Vierkant,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Wit-Rusland,één ouderPhotographer Collection: Fototrove © Yuri Matte 2011Mother with small boy posing in open window of wooden house, Pinsk.