Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mother And Baby : Stockfoto
A mother sees her baby out of the incubator for the first time at Mount Sinai Hospital in New York.

Mother And Baby

Credits: 
Heyer
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A mother sees her baby out of the incubator for the first time at Mount Sinai Hospital in New York.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
HQ1734-001
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
3.110 x 3.089 px (26,33 x 26,15 cm) - 300 dpi - 4,25 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mother And Baby Stockfoto1955,30-39 jaar,Baby,Babymeisjes,Beroep,Een groep mensen,Eerste keer,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Kijken naar,Kraamafdeling,Mid-volwassen vrouw,Moeder,Nageslacht,Nieuw leven,Noord-Amerika,Operatiemasker,Oppakken,Pasgeborene,Prematuur,Scheiding,Tonen,Trots,Uniform,Verenigde Staten,Verpleegkundige,Ziekenhuis,Zuster,Zwart-witPhotographer Collection: Hulton Archive A mother sees her baby out of the incubator for the first time at Mount Sinai Hospital in New York.