Morning fan excercise : Stockfoto
Residents greet sunrise with Tai Chi fan exercise. Shanghai, China

Morning fan excercise

Credits: 
simon wong
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Residents greet sunrise with Tai Chi fan exercise. Shanghai, China
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
130415931
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.403 x 2.332 px (28,81 x 19,74 cm) - 300 dpi - 2,21 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Morning Fan Excercise StockfotoBuitenopname,China,Fitness,Fotografie,Gebouw exterieur,Gezonde levensstijl,Grote groep mensen,Handen in de lucht,Horizontaal,Kleurenfoto,Ledematen,Lucht,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Ochtend,Opvouwbaar,Saamhorigheid,Schaduw,Shanghai,Sober leven,Staan,Stadsbeeld,Strekken,Taijiquan,Ten voeten uit,Vasthouden,Vrijetijdskleding,Waaier,ZonsopgangPhotographer Collection: Moment Select © 2008 Simon WongResidents greet sunrise with Tai Chi fan exercise. Shanghai, China