Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mormon youth choir at Hollywood Bowl, Los Angeles. : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Mormon youth choir at Hollywood Bowl, Los Angeles.

Mormon youth choir at Hollywood Bowl, Los Angeles.

Credits: 
H. Armstrong Roberts
Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Mormon youth choir at Hollywood Bowl, Los Angeles.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81774232
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
4.925 x 3.867 px (41,70 x 32,74 cm) - 300 dpi - 5,11 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mormon Youth Choir At Hollywood Bowl Los Angeles StockfotoHollywood - Californië,Gang,Vaudeville,Zwart-wit,1950-1959,De stad Los Angeles,Donker,Los Angeles County,Theatervoorstelling,Californië,20e eeuw,Artiest,Buitenopname,Christendom,Communicatie,Een groep mensen,Fotografie,Grote groep mensen,Harmonie,Horizontaal,Koor,Kunst Cultuur en Vermaak,Menigte,Mensen,Mormonisme,Muziek,Plezier,Verenigde Staten,Westelijke Verenigde Staten,ZangerPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - CIRCA 1950s: Mormon youth choir at Hollywood Bowl, Los Angeles.