Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Morges - Lake Geneva - Switzerland : Stockfoto
The busy main street in the town of Morges on the north shore of Lake Geneva in the Vaud canton of Switzerland.

Morges - Lake Geneva - Switzerland

Credits: 
Steve Allen
Bijschrift:
The busy main street in the town of Morges on the north shore of Lake Geneva in the Vaud canton of Switzerland.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152165360
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.975 x 3.512 px (42,12 x 29,73 cm) - 300 dpi - 10,4 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Morges Lake Geneva Switzerland StockfotoStraat,Zwitserland,Meer van Genève,Architectuur,Auto,Bank,Bouwwerk,Buitenopname,Dag,Detailhandel,Fotografie,Gebouw exterieur,Horizontaal,Kleurenfoto,Mensen op de achtergrond,Onderweg,Reizen,Straatlamp,Vaud kanton,Vervoer,Wandelen,Winkel,Winkelen,Zwitserse cultuurPhotographer Collection: The Image Bank STEVE ALLENThe busy main street in the town of Morges on the north shore of Lake Geneva in the Vaud canton of Switzerland.