Montserrat : Stockfoto
Montserrat hills and Montserrat monastery in Barcelona.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Montserrat

Credits: 
Sara Fernandez
Bijschrift:
Montserrat hills and Montserrat monastery in Barcelona.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
151138268
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.763 x 3.175 px (40,33 x 26,88 cm) - 300 dpi - 12,5 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Montserrat StockfotoMontserrat - Spanje,Spanje,Architectuur,Barcelona - Spanje,Klooster,Abdij,Benedictijnen,Berg,Hoog standpunt,Lucht,Spaanse cultuur,Spoorlijn,Bergketen,Boom,Bouwwerk,Brug,Buitenopname,Dag,Fotografie,Gebouw exterieur,Heuvel,Horizontaal,Kleurenfoto,Mensen op de achtergrond,Natuur,Plant,Reisbestemmingen,Rots,Rotsformatie,Struik,Verbinding,VervoerPhotographer Collection: Moment Select ® Sara FernandezMontserrat hills and Montserrat monastery in Barcelona.