Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Monks in s Monastery : Stockfoto

Monks in s Monastery

Credits: 
Dan Herrick
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
175342901
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.840 x 5.760 px (32,51 x 48,77 cm) - 300 dpi - 14,5 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Monks In S Monastery StockfotoAlleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Bejaard,Binnenopname,Blootvoets,Boeddhisme,Echte mensen,Eén persoon,Fles,Fotografie,Handdoek,In de camera kijken,Kaal geschoren hoofd,Kleurenfoto,Klooster,Laos,Luang Praban,Mensen,Monnik,Muur,Ontspanning,Religieuze kleding,Serene mensen,Spiritualiteit,Ten voeten uit,Traditie,Verticaal,Volwassen,Wijsheid,ZittenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Dan Herrick