Money For Old Rope : Stockfoto
A money laundress pegs a 10 shilling note on the washing line.

Money For Old Rope

Credits: 
Chaloner Woods
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A money laundress pegs a 10 shilling note on the washing line.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
JG8436-001
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
3.654 x 4.817 px (30,94 x 40,78 cm) - 300 dpi - 6,84 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Money For Old Rope Stockfoto1950-1959,1955,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Aspiraties,Bovenlichaam,Criminaliteit,Eén persoon,Financiën,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Geld,Gierig,Hangen,Huiselijk leven,Humor,Kleding,Kleurenfoto,Papiergeld,Parel,Reportage,Retrostijl,Rijkdom,Studiofoto,Trui,Verticaal,Volwassen,Waslijn,Witwassen,WolPhotographer Collection: Hulton Archive A money laundress pegs a 10 shilling note on the washing line.