Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Modern Salford Quays : Stockfoto
Wide view of Lowry Theatre and Imperial war museum north with reflections at Salford Quays, Manchester, UK.

Modern Salford Quays

Credits: 
Michelle McMahon
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Wide view of Lowry Theatre and Imperial war museum north with reflections at Salford Quays, Manchester, UK.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
144176883
Collectie:
Moment
Max. bestandsgrootte:
4.219 x 2.834 px (35,72 x 23,99 cm) - 300 dpi - 6,01 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Modern Salford Quays StockfotoArchitectuur,Buitenopname,Dag,Fotografie,Gebouw exterieur,Groot-Brittannië,Horizontaal,Imperial War Museum,Kaai,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Lucht,Manchester - Engeland,Modern,Museum,Noord,Reisbestemmingen,Salford Quays,Theatervoorstelling,Verlicht,Weerkaatsing,Wolk,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment © 2012 Michelle McMahonWide view of Lowry Theatre and Imperial war museum north with reflections at Salford Quays, Manchester, UK.