Modern living room : Stockfoto

Modern living room

Credits: 
Whit Preston
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10069474j-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.800 x 3.602 px (40,64 x 30,50 cm) - 300 dpi - 5,59 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Modern Living Room StockfotoAbsentie,Betegelde vloer,Binnenopname,Californië,Dag,De stad Los Angeles,Fotografie,Horizontaal,Huis interieur,Keurig,Kleurenfoto,Luxe,Modelhuis interieur,Modern,Nette kamer,Rijkdom,Sofa,Woonkamer,Zonder mensenPhotographer Collection: Stone