Model of human torso on books on desk : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Model of human torso on books on desk

Credits: 
Richard Kolker
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200333519-001
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
3.425 x 4.962 px (29,00 x 42,01 cm) - 300 dpi - 2,65 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Model Of Human Torso On Books On Desk StockfotoDokterspraktijk,Bureau,Gezondheidszorg en medicijnen,Raam,Anatomie,Anatomisch model,Naslagwerk,Stilleven,Binnenopname,Bovenop,Close-up,Dag,Fotografie,Gaas,Gordijn,Grote menselijke organen,Kantoorkamer,Kleurenfoto,Leren,Menselijk lichaamsdeel,Menselijk maag-darmstelsel,Menselijke darmen,Menselijke dunne darm,Menselijke long,Menselijke spier,Menselijke vorm,Model van een huis,Romp,Stapel,Verticaal,Zonder mensenPhotographer Collection: Photonica