Model of human torso on books on desk : Stockfoto

Model of human torso on books on desk

Credits: 
Richard Kolker
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200333519-001
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
3.425 x 4.962 px (29,00 x 42,01 cm) - 300 dpi - 2,65 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Model Of Human Torso On Books On Desk StockfotoAnatomie,Anatomisch model,Binnenopname,Bovenop,Bureau,Close-up,Dag,Dokterspraktijk,Fotografie,Gaas,Gezondheidszorg en medicijnen,Gordijn,Grote menselijke organen,Kantoorkamer,Kleurenfoto,Leren,Menselijk lichaamsdeel,Menselijk maag-darmstelsel,Menselijke darmen,Menselijke dunne darm,Menselijke long,Menselijke spier,Menselijke vorm,Model van een huis,Naslagwerk,Raam,Romp,Stapel,Stilleven,Verticaal,Zonder mensenPhotographer Collection: Photonica