Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mixed race woman working in plant nursery : Stockfoto

Mixed race woman working in plant nursery

Credits: 
Marc Romanelli
pxcmdpigrootte
Bespaar {{premium_packs_save_price}} of meer op premium RF-beelden. Lees meerWagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
158310854
Collectie:
Blend Images
Mixed Race Woman Working In Plant Nursery Stockfoto60-64 jaar,Actieve ouderen,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Bejaard,Beroep,Bloem,Bovenlichaam,Buitenopname,Consumentisme,Dag,Detailhandel,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,Grijs haar,Groei,Horizontaal,In de camera kijken,Kas,Klant,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Kort haar,Kunst Cultuur en Vermaak,Levensstijl,Mensen,Natuur,New Mexico,Onscherpe achtergrond,Plant,Plantenkwekerij,Plezier,Portret,Potplant,Santa Fe,Seniore vrouwen,Staan,Trots,Tuincentrum,Verenigde Staten,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrije tijd,Vrolijk,Werken,Winkelen,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Blend Images