Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mixed race woman looking down and smiling : Stockfoto

Mixed race woman looking down and smiling

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
90604037
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Blend Images - JGI/Jamie Grill
Collectie:
Brand X Pictures
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mixed Race Woman Looking Down And Smiling Stockfoto 90604037Volwassen vrouwen,Glimlachen,Schoonheid,Alleen vrouwen,Vrolijk,Wind,Close-up,Zelfvertrouwen,Versheid,Buitenopname,Kalmte,Menselijk haar,Chinese etniciteit,Jong volwassen,Flirten,Alleen één vrouw,Europese etniciteit,Eén persoon,Verlegen,Volwassen,Lang haar,Mensen,Aziatische etniciteit,Gemengde afkomst,Omlaag kijken,Alleen volwassenen,New Jersey,25-29 jaar,Horizontaal,Alleen één jonge vrouw,Fotografie,Frontaal,Jersey City,Kleurenfoto,PortretfotoPhotographer Collection: Brand X Pictures