Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mixed race girl standing by speech bubble on blackboard : Stockfoto

Mixed race girl standing by speech bubble on blackboard

Credits: 
JGI/Jamie Grill
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
155770870
Collectie:
Blend Images
Mixed Race Girl Standing By Speech Bubble On Blackboard StockfotoSchoolbord,Praten,Kind,Tekstballon,Kindertijd,Humor,Schreeuwen,Profiel,Klaslokaal,Schoolgebouw,Onderwijs,Europese etniciteit,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Alleen één meisje,6-7 jaar,Meisjes,Communicatie,Eén persoon,Mensen,Idee,Van de zijkant,Horizontaal,Inspanning,Kleurenfoto,Staan,Alleen kinderen,Begrippen en thema's,Binnenopname,Bruin haar,Fotografie,Gemengde afkomst,Jersey City,Lagere schoolleeftijd,New Jersey,Onschuld,Portretfoto,Schoolmeisje,Tekstveld,Verenigde StatenPhotographer Collection: Blend Images