Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mixed race businesswoman sitting in office : Stockfoto

Mixed race businesswoman sitting in office

Credits: 
Jetta Productions/David Atkinson
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
124205828
Collectie:
Blend Images
Mixed Race Businesswoman Sitting In Office StockfotoVolwassen vrouwen,Zitten,Ten voeten uit,Eén persoon,Armstoel,Frontaal,Volwassen,Kantoor,Leunen,Mensen,Alleen vrouwen,Bureaustoel,In de camera kijken,Raam,Zakenvrouw,Lobby,Modern,30-34 jaar,30-39 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Autoriteit,Bedrijfsleven,Benen over elkaar geslagen,Binnenopname,Bruin haar,Chileense etniciteit,Directrice,Europese etniciteit,Fotografie,Gemengde afkomst,Goed gekleed,Groot bedrijf,Handen ineengevouwen,Kleurenfoto,Leiderschap,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Pak,Portret,Seattle,Succes,Tekstveld,Trots,Veiligheidshek,Verenigde Staten,Verticaal,Verwachting,Wachten,Washington staat,Werkneemster,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Blend Images