Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mirepoix natural and chopped form. : Stockfoto
Mirepoix is a traditional base in French cuisine. Carrots, onions and celery.

Mirepoix natural and chopped form.

Credits: 
Robert George Young
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Mirepoix is a traditional base in French cuisine. Carrots, onions and celery.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98210886
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
3.467 x 5.200 px (29,35 x 44,03 cm) - 300 dpi - 4,8 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mirepoix Natural And Chopped Form StockfotoBleekselderij,Doorsnede,Fotografie,Gehakt,Gezonde levensstijl,Gezonde voeding,Gourmet eten,Hoop,Ingrediënt,Kleurenfoto,Mirepoix - Voedsel,Studiofoto,Ui,Versheid,Verticaal,Volledig beeld,Voorbereiding,Wortel,Zonder mensenPhotographer Collection: Photographer's Choice Robert George YoungMirepoix is a traditional base in French cuisine. Carrots, onions and celery.