Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Military funeral, hands passing U.S. flag : Stockfoto

Military funeral, hands passing U.S. flag

Credits: 
Zigy Kaluzny
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
EB2417-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.149 x 3.392 px (43,59 x 28,72 cm) - 300 dpi - 4,55 MB
Military Funeral Hands Passing Us Flag StockfotoBegrafenis,Leger,Gevouwen,Amerikaanse vlag,Krijgsmacht,Doorgeven,Vasthouden,Ontvangen,Amerikaanse cultuur,Liefde,Respect,Uitwisselen,Vertrouwen,18-19 jaar,20-24 jaar,25-29 jaar,30-34 jaar,35-39 jaar,40-44 jaar,45-49 jaar,50-54 jaar,55-59 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Buitenopname,Dag,Dood,Fotografie,Fysieke beschrijving,Geloof,Het einde,Horizontaal,Kerkhof,Kleurenfoto,Levensgebeurtenissen,Loyaliteit,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Militair uniform,Onderdeel van,Profiel,Trots,Twee personen,Uniform,Volwassen vrouwen,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Stone