Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Military funeral, hands passing U.S. flag : Stockfoto

Military funeral, hands passing U.S. flag

Credits: 
Zigy Kaluzny
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
EB2417-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.149 x 3.392 px (43,59 x 28,72 cm) - 300 dpi - 4,55 MB
Release-informatie:
Model release
Military Funeral Hands Passing Us Flag Stockfoto18-19 jaar,20-24 jaar,25-29 jaar,30-34 jaar,35-39 jaar,40-44 jaar,45-49 jaar,50-54 jaar,55-59 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Amerikaanse cultuur,Amerikaanse vlag,Begrafenis,Buitenopname,Dag,Dood,Doorgeven,Fotografie,Fysieke beschrijving,Geloof,Gevouwen,Het einde,Horizontaal,Kerkhof,Kleurenfoto,Krijgsmacht,Leger,Levensgebeurtenissen,Liefde,Loyaliteit,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Militair uniform,Onderdeel van,Ontvangen,Profiel,Respect,Trots,Twee personen,Uitwisselen,Uniform,Vasthouden,Vertrouwen,Volwassen vrouwen,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Stone