Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Middle Eastern female doctor giving shot to patient : Stockfoto

Middle Eastern female doctor giving shot to patient

Credits: 
Jose Luis Pelaez Inc
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
82150006
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
Blend Images
Middle Eastern Female Doctor Giving Shot To Patient Stockfoto 82150006Griepvaccin,Injecteren,Dokter,Laboratoriumjas,Mannen,Naald,Oudere volwassenen,40-44 jaar,55-59 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Angst,Autoriteit,Beroep,Binnenopname,Bril,Concentratie,Doktersonderzoek,Dokterspraktijk,Fotografie,Frontaal,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Inenting,Kijken naar,Kleurenfoto,Kliniek,Medicijnen,Medicijnen innemen,Mensen,Midden-Oosterse etniciteit,Multi etnische groep,Onderzoeken,Ongerust,Ongerustheid,Oudere mannen,Oudere vrouwen,Patiënt,Pijn,Portretfoto,Problemen,Professioneel beroep,Profiel,Twee personen,Verkoudheid en Griep,Volwassen,Volwassen vrouwen,ZiektePhotographer Collection: Blend Images