Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Middle Eastern female doctor giving shot to patient : Stockfoto

Middle Eastern female doctor giving shot to patient

Credits: 
Jose Luis Pelaez Inc
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
82150006
Collectie:
Blend Images
Middle Eastern Female Doctor Giving Shot To Patient StockfotoGriepvaccin,Injecteren,Mensen,Dokter,Inenting,Naald,Oudere volwassenen,Patiënt,Volwassen vrouwen,Volwassen,Doktersonderzoek,Gezondheidszorg en medicijnen,Mannen,Medicijnen innemen,Laboratoriumjas,Profiel,40-44 jaar,55-59 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Angst,Autoriteit,Beroep,Binnenopname,Bril,Concentratie,Dokterspraktijk,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Kijken naar,Kleurenfoto,Kliniek,Medicijnen,Midden-Oosterse etniciteit,Multi etnische groep,Onderzoeken,Ongerust,Ongerustheid,Oudere mannen,Oudere vrouwen,Pijn,Portretfoto,Problemen,Professioneel beroep,Twee personen,Verkoudheid en Griep,ZiektePhotographer Collection: Blend Images