Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mid adult woman decorating cake with icing bag, smiling : Stockfoto

Mid adult woman decorating cake with icing bag, smiling

Credits: 
Peter Dazeley
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10067270e-001
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.602 x 4.978 px (30,50 x 42,15 cm) - 300 dpi - 7,12 MB
Mid Adult Woman Decorating Cake With Icing Bag Smiling StockfotoSchort,Bakker,Alleen Japans,Alleen vrouwen,Banketbakker,Spuitzak,Alleen volwassenen,Beeldje,Bruidstaart,Een taart bakken,Gebak,Kok,35-39 jaar,Afbeelding,Bedrijfsleven,Beroep,Binnenopname,Bruiloftstaart poppetjes,Close-up,Commerciële keuken,Concentratie,Creativiteit,Dranken en maaltijden,Een taart versieren,Europese etniciteit,Glimlachen,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kijken,Klein bedrijf,Kokkin,Kokskostuum,Koksmuts,Maken,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Middelste deel,Multi etnische groep,Nauwkeurigheid,Onscherpe achtergrond,Portretfoto,Staan,Suikerglazuur,Tevreden,Twee personen,Uniform,Vaardigheid,Vasthouden,Versieren,Verticaal,Viering,Voedingsindustrie,Volwassen,VoorbereidingPhotographer Collection: Iconica