Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
SEM Micrograph of human hair and cotton : Stockfoto
SEM comparative image of human hair and a cotton wire (green) (Science)

SEM Micrograph of human hair and cotton

Credits: 
Cultura Science/M. Suchea
Bijschrift:
SEM comparative image of human hair and a cotton wire (green) (Science)
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154329022
Collectie:
Oxford Scientific
Max. bestandsgrootte:
4.200 x 2.822 px (35,56 x 23,89 cm) - 300 dpi - 2,25 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Sem Micrograph Of Human Hair And Cotton StockfotoMacro,Menselijk haar,Close-up,SEM,Vergroting,Wetenschap,Contrasten,Fotografie,Groen,Horizontaal,Kleurenfoto,Natuur,Roze,Studiofoto,Zonder mensenPhotographer Collection: Oxford Scientific SEM comparative image of human hair and a cotton wire (green) (Science)