Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
SEM Micrograph of fungi on grapes : Stockfoto
SEM of fungi on grapes (Science)
Bijschrift:
SEM of fungi on grapes (Science)
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154328989
Collectie:
Cultura Exclusive
Max. bestandsgrootte:
4.200 x 2.835 px (35,56 x 24,00 cm) - 300 dpi - 3,8 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Sem Micrograph Of Fungi On Grapes StockfotoAchtergrond,Blauw,Close-up,Dranken en maaltijden,Druif,Fotografie,Hoog standpunt,Horizontaal,Kleurenfoto,Kleurtoon,Macro,SEM,Schimmel,Studiofoto,Vergroting,Volledig beeld,Wetenschap,Zonder mensenPhotographer Collection: Cultura Exclusive SEM of fungi on grapes (Science)