Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mexico, Mexico City, artwork in National Museum of Anthropology : Stockfoto

Mexico, Mexico City, artwork in National Museum of Anthropology

Credits: 
Pete Turner
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt door klanten in de aangegeven territoria: Ecuador
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
10152704
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.910 x 3.417 px (41,57 x 28,93 cm) - 300 dpi - 6,78 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mexico Mexico City Artwork In National Museum Of Anthropology StockfotoAzteeks,Binnenopname,Close-up,Fotografie,Geschiedenis,Het verleden,Horizontaal,Kleurenfoto,Korrelig,Kunstprodukten,Latijns-Amerika,Mexico,Museo Nacional De Antropologia,Noord-Amerika,Ontwerp,Print,Tribale kunst,Zonder mensen,Zwarte randPhotographer Collection: The Image Bank