Mexico, girl (8-10) wearing Day of the Dead skull mask : Stockfoto
Mixquic, Mexico City, D.F., Mexico. November 1


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mexico, girl (8-10) wearing Day of the Dead skull mask

Credits: 
Livia Corona
Bijschrift:
Mixquic, Mexico City, D.F., Mexico. November 1
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200422095-003
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.806 x 4.713 px (32,22 x 39,90 cm) - 300 dpi - 14,6 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mexico Girl Wearing Day Of The Dead Skull Mask StockfotoDag van de Doden,Mexico-Stad,Mexicaanse cultuur,Viering,Masker,8-9 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Binnenopname,Bovenlichaam,Dood,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Grote groep dingen,Hoofdstad,Kleurenfoto,Latijns-Amerika,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Onderdeel van een serie,Plank,Poncho,Staan,Variatie,Vasthouden,Verticaal,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone Mixquic, Mexico City, D.F., Mexico. November 1