Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Men's hair salon, Smith Street, Fitzroy. : Stockfoto
Melbourne, Victoria, Australia, Australasia

Men's hair salon, Smith Street, Fitzroy.

Credits: 
Tom Cockrem
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Melbourne, Victoria, Australia, Australasia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148805450
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.961 x 2.652 px (33,54 x 22,45 cm) - 300 dpi - 3,99 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mens Hair Salon Smith Street Fitzroy StockfotoAlleen volwassenen,Architectuur,Australazië,Australië,Barbier,Barbierswinkel,Bedrijfsleven,Beroep,Binnenopname,Cerro Fitzroy,Een groep mensen,Fotografie,Horizontaal,Houten vloer,Kapper,Kapsalon,Klant,Kleurenfoto,Lichaamsverzorging,Mannen,Melbourne - Australië,Mensen,Meubels,Middelgrote groep mensen,Plafond,Spiegel,Staan,Stoel,Ten voeten uit,Victoria - Australië,Volwassen,Vrijetijdskleding,Weerkaatsing,Winkelen,Zitmeubels,ZittenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Melbourne, Victoria, Australia, Australasia