Men play volley-football on beach : Stockfoto
Men play 'volley-futebol' on Ipanema beach, Rio de Janeiro, Brazil

Men play volley-football on beach

Credits: 
Christopher Pillitz
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Men play 'volley-futebol' on Ipanema beach, Rio de Janeiro, Brazil
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
146378740
Collectie:
Photonica World
Max. bestandsgrootte:
5.300 x 3.533 px (44,87 x 29,91 cm) - 300 dpi - 9,31 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Men Play Volleyfootball On Beach StockfotoAlleen mannen,Alleen volwassenen,Badkleding,Brazilië,Buitenopname,Dag,Echte mensen,Fotografie,Gespierd,Halfgekleed,Het menselijke lichaam,Hoofdstad,Horizontaal,Ipanema,Kleurenfoto,Mensen,Middelgrote groep mensen,Rio de Janeiro,Spelen,Spontaan,Strand,Ten voeten uit,Vakantie,Voetbal,Voetbal,Volleybal,Volwassen,Vrijetijdsbesteding,Zee,ZomerPhotographer Collection: Photonica World © 2012 Christopher Pillitz All Rights Reserved.Men play 'volley-futebol' on Ipanema beach, Rio de Janeiro, Brazil