Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Men enjoying dominos : Stockfoto
Game of dominos

Men enjoying dominos

Credits: 
David Sacks
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Game of dominos
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158548890
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 6,88 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Men Enjoying Dominos Stockfoto35-39 jaar,40-44 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Buitenopname,Dag,Domino,Drie personen,Echte mensen,Fotografie,Hand,Hoog standpunt,Horizontaal,Kleurenfoto,Mannelijke vriendschap,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Onderdeel van,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Pret,Puerto Rico,Saamhorigheid,San Juan,Spelen,Strategie,Tafel,Vaardigheid,Volwassen,Vriendschap,Vrije tijd,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Taxi © David SacksGame of dominos