Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Men enjoying dominos : Stockfoto
Game of dominos

Men enjoying dominos

Bijschrift:
Game of dominos
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
158548890
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
David Sacks
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 6,88 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Men Enjoying Dominos Stockfoto 158548890Domino,Spelen,Hand,35-39 jaar,40-44 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Buitenopname,Dag,Drie personen,Echte mensen,Fotografie,Hoog standpunt,Horizontaal,Kleurenfoto,Mannelijke vriendschap,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Onderdeel van,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Pret,Puerto Rico,Saamhorigheid,San Juan,Strategie,Tafel,Vaardigheid,Volwassen,Vriendschap,Vrije tijd,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Taxi © David SacksGame of dominos