Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Medical staff taking patient out of rescue helicopter : Stockfoto

Medical staff taking patient out of rescue helicopter

Credits: 
Ryan McVay
pxcmdpigrootte
Bespaar {{premium_packs_save_price}} of meer op premium RF-beelden. Lees meerWagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
200314214-001
Collectie:
Photodisc
Medical Staff Taking Patient Out Of Rescue Helicopter Stockfoto30-34 jaar,30-39 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Blauw,Brancard,Buitenopname,Dag,Drie personen,Driekwartlengte,Een groep mensen,Fotografie,Gevaar,Gezondheidszorg en medicijnen,Helikopter,Horizontaal,Hulp,Hulpdienst beroep,Kleurenfoto,Liggen,Mannen,Mensen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Noodgevallen en rampen,Onderdeel van een serie,Op de rug liggen,Patiënt,Redding,Reddingswerker,Staan,Teamwerk,Uniform,Verwijderen,Volwassen vrouwen,ZuurstofmaskerPhotographer Collection: Photodisc