Mechanic working on digital tablet in garage : Stockfoto
Mechanic working on digital tablet in garage standing next to classic car undergoing restoration


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mechanic working on digital tablet in garage

Credits: 
Thomas Barwick
Bijschrift:
Mechanic working on digital tablet in garage standing next to classic car undergoing restoration
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158294834
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 9,97 MB
Mechanic Working On Digital Tablet In Garage StockfotoGarage,Auto,Eerste auto,Draadloze technologie,Tablet-pc,Monteur,Alleen mannen,Binnenopname,Internet surfen,Jong volwassen,Onafhankelijkheid,Planning,Staan,Vrije tijd,Beslissingen,Computeren,Gereedschap,Voorbereiding,25-29 jaar,Achter de schermen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Begeleiding,Bouwwerk,Concentratie,Deskundigheid,Effectiviteit,Eén persoon,Focus,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Inspiratie,Kleurenfoto,Leren,Mensen,Omlaag kijken,Ondersteuning,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Verbetering,Verenigde Staten,Volwassen,Vrijetijdskleding,Washington staat,Wetenschap en TechniekPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INCMechanic working on digital tablet in garage standing next to classic car undergoing restoration