Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Meatball Appetizer  : Stockfoto
Three meatballs in small serving dish covered in sauce, sesame seeds and sliced scallions.

Meatball Appetizer

Credits: 
Armstrong Studios
Bijschrift:
Three meatballs in small serving dish covered in sauce, sesame seeds and sliced scallions.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
107152393
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
4.071 x 5.424 px (34,47 x 45,92 cm) - 300 dpi - 10,9 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Meatball Appetizer Stockfoto 107152393Gehaktbal,Voorgerecht,Binnenopname,Bord,Bosui,Close-up,Dag,Dranken en maaltijden,Eenvoud,Eetklaar,Fotografie,Garnering,Genot,Gezonde voeding,Hartige saus,Kleurenfoto,Onscherpe achtergrond,Seattle,Serveerschaal,Sesamzaad,Verenigde Staten,Versheid,Verticaal,Zonder mensenPhotographer Collection: Photolibrary Armstrong Photography, IncThree meatballs in small serving dish covered in sauce, sesame seeds and sliced scallions.