Meatball Appetizer  : Stockfoto
Three meatballs in small serving dish covered in sauce, sesame seeds and sliced scallions.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Meatball Appetizer

Credits: 
Armstrong Studios
Bijschrift:
Three meatballs in small serving dish covered in sauce, sesame seeds and sliced scallions.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
107152393
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
4.071 x 5.424 px (34,47 x 45,92 cm) - 300 dpi - 10,9 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Meatball Appetizer StockfotoGehaktbal,Voorgerecht,Kleurenfoto,Zonder mensen,Binnenopname,Bord,Bosui,Close-up,Dag,Dranken en maaltijden,Eenvoud,Eetklaar,Fotografie,Garnering,Genot,Gezonde voeding,Hartig voedsel,Hartige saus,Onscherpe achtergrond,Seattle,Serveerschaal,Sesamzaad,Verenigde Staten,Versheid,VerticaalPhotographer Collection: Photolibrary Armstrong Photography, IncThree meatballs in small serving dish covered in sauce, sesame seeds and sliced scallions.