Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Maxipad1 : Stockfoto
7 year old caucasian boy with tablet

Maxipad1

Credits: 
Matthew Leete
Bijschrift:
7 year old caucasian boy with tablet
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152460246
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.410 x 5.125 px (28,87 x 43,39 cm) - 300 dpi - 8,8 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Maxipad1 StockfotoKind,6-7 jaar,Tablet-pc,Blond haar,In de camera kijken,Glimlachen,Kindertijd,Portret,Witte achtergrond,Alleen kinderen,Studiofoto,Frontaal,Tevreden,Verticaal,Alleen één jongen,Draadloze technologie,Eén persoon,Fotografie,Geblokt,Groot-Brittannië,Kleurenfoto,Mannelijk,Mensen,Overhemd,Staan,Vasthouden,Warwickshire,newtechnologyPhotographer Collection: Iconica matthew leete7 year old caucasian boy with tablet