Maxipad1 : Stockfoto
7 year old caucasian boy and grandad with tablet

Maxipad1

Credits: Matthew Leete
Bijschrift:
7 year old caucasian boy and grandad with tablet
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
152460218
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.125 x 3.410 px (43,39 x 28,87 cm) - 300 dpi - 9,12 MB
Maxipad1 Stockfoto 152460218Generatiekloof,Grootvader,Kleinzoon,6-7 jaar,65-70 jaar,Actieve ouderen,Bejaard,Binnenopname,Blond haar,Boeket,Bovenlichaam,Bril,Dag,Delen,Draadloze technologie,Familie met meerdere generaties,Fotografie,Glimlachen,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jongens,Kalend,Keuken - huis,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Mannelijk,Mannen,Mensen,Saamhorigheid,Senioren mannen,Speels,Spontaan,Toegankelijkheid,Tonen,Twee personen,Vaas,Verbondenheid,Volwassen,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Warwickshire,Woonruimte,Zitten,newtechnologyPhotographer Collection: Iconica matthew leete7 year old caucasian boy and grandad with tablet