Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mature woman wearing telephone headset in office using laptop : Stockfoto

Mature woman wearing telephone headset in office using laptop

Credits: 
Joos Mind
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200503066-005
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.736 x 4.774 px (31,63 x 40,42 cm) - 300 dpi - 16,9 MB
Mature Woman Wearing Telephone Headset In Office Using Laptop StockfotoFitnessbal,Kantoor,Bureau,Van de zijkant,40-44 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Beroep,Binnenopname,Blond haar,Communicatie,Concentratie,Dag,Draadloze technologie,Echte mensen,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Goed gekleed,Headset,Hoge hakken,Kleurenfoto,Lang haar,Laptop,Laptop,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Schrijven,Techniek,Telefoon gebruiken,Ten voeten uit,Verticaal,Vrijetijdskleding,Werkneemster,Witte boorden werker,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank