Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mature woman  wearing Elizabethan era queen's costume, portrait : Stockfoto

Mature woman wearing Elizabethan era queen's costume, portrait

Credits: 
Gregory Costanzo
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200471165-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.393 x 5.100 px (28,73 x 43,18 cm) - 300 dpi - 9,63 MB
Mature Woman Wearing Elizabethan Era Queens Costume Portrait StockfotoKoningin,Plooikraag,Misnoegd,In de camera kijken,Autoriteit,Historische kleding,Historische reënactment,Portret,Staren,16e-eeuwse stijl,Blauwe ogen,Elizabethaanse stijl,Studiofoto,55-59 jaar,Agressie,Alleen volwassenen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Bovenlichaam,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Geschiedenis,Haar naar achteren,Het verleden,Hoofdtooi,Houding,Idee,Jurk,Kleurenfoto,Medaillon,Onderdeel van een serie,Ouderwets,Rolwisseling,Roodhoofd,Staan,Toneelkostuum,Verticaal,Woedend,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Stone