Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mature woman using telephone in kitchen, stirring drink : Stockfoto

Mature woman using telephone in kitchen, stirring drink

Credits: 
Emily Shur
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200112435-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.735 x 4.689 px (31,62 x 39,70 cm) - 300 dpi - 9,33 MB
Release-informatie:
Model en property release
Mature Woman Using Telephone In Kitchen Stirring Drink Stockfoto60-64 jaar,65-69 jaar,Aanrecht,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Communicatie,Draadloze telefoon,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gekleurde zonnebril,Gestreept,Goed nieuws,Hout,Huiselijk leven,Jurk,Kabinet,Keuken - huis,Keukenmachine,Kleurenfoto,Koffie - Drank,Koffiekop,Lachen,Mok,Ochtend,Pensioen,Roddel,Roeren,Staan,Telefoon gebruiken,Thee - Warme Drank,Vasthouden,Verticaal,Vrolijk,Zonnebril,Zwarte theePhotographer Collection: The Image Bank