mature woman paying with credit card : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mature woman paying with credit card

Credits: 
Joos Mind
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158767910
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.744 x 4.836 px (31,70 x 40,94 cm) - 300 dpi - 7,44 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mature Woman Paying With Credit Card StockfotoWinkelen,Detailhandel,Winkel,Luxe,Bankpas,Betalen,Dienstverlening,Caissière,Klant,Verkoper,Mensen,Elegantie,Alleen vrouwen,Binnenopname,Europese etniciteit,Staan,Oudere vrouwen,Jonge vrouw,Geld uitgeven,Oudere volwassenen,Gemak,Toegankelijkheid,Twee personen,Beveiliging,Jong volwassen,Spontaan,Stadsleven,Volwassen,Fotografie,Gezicht aan gezicht,Verticaal,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Duitsland,KleurenfotoPhotographer Collection: Iconica Joos Mind