mature woman paying with credit card : Stockfoto

Mature woman paying with credit card

Credits: 
Joos Mind
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
158767910
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.744 x 4.836 px (31,70 x 40,94 cm) - 300 dpi - 7,44 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mature Woman Paying With Credit Card Stockfoto 158767910Winkelen,Detailhandel,Winkel,Luxe,Bankpas,Betalen,Caissière,Klant,Dienstverlening,Verkoper,Mensen,Elegantie,Alleen vrouwen,Staan,Europese etniciteit,Binnenopname,Oudere vrouwen,Oudere volwassenen,Geld uitgeven,Jonge vrouw,Beveiliging,Stadsleven,Volwassen,Fotografie,Gezicht aan gezicht,Spontaan,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Duitsland,Gemak,Jong volwassen,Kleurenfoto,Toegankelijkheid,Twee personen,VerticaalPhotographer Collection: Iconica Joos Mind