Mature woman kissing young indian elephant, side view : Stockfoto
Thailand, Ko Samui.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mature woman kissing young indian elephant, side view

Credits: 
David Trood
Bijschrift:
Thailand, Ko Samui.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200331299-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.383 x 4.961 px (28,64 x 42,00 cm) - 300 dpi - 4,64 MB
Mature Woman Kissing Young Indian Elephant Side View StockfotoRespect,Ko Samui,Strand,Thaise etniciteit,Kussen,Gezicht aan gezicht,Aanhankelijk,Boeddhisme,Olifantje,Slagtand,Spiritualiteit,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Blootvoets,Buiten de steden gelegen gebied,Buitenopname,Bukken,Close-up,Dag,Dier in gevangenschap,Dierenkop,Dierlijke mond,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Gewaad,Indische olifant,Kaal geschoren hoofd,Kleurenfoto,Lichaamsdeel van dieren,Onderdeel van een serie,Portretfoto,Serene mensen,Slurf,Staan,Tam,Ten voeten uit,Van de zijkant,Vasthouden,Verticaal,Vertrouwen,ZeePhotographer Collection: Stone Thailand, Ko Samui.