Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mature woman exercising : Stockfoto
Woman sitting on exercise ball doing triceps curls

Mature woman exercising

Credits: 
PM Images
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Woman sitting on exercise ball doing triceps curls
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
85189914
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.475 x 5.056 px (29,42 x 42,81 cm) - 300 dpi - 4,46 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mature Woman Exercising Stockfoto50-54 jaar,Afrikaanse etniciteit,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Beweging,Binnenopname,Dag,Eén persoon,Fitness,Fitnessbal,Fotografie,Gewichtheffen,Gezonde levensstijl,Handhalter,Houten vloer,Kracht,Levensstijl,Lichaamsverzorging,Little Falls - New Jersey,Mensen,New Jersey,Oudere volwassenen,Routine,Sportkleding,Ten voeten uit,Uithoudingsvermogen,Verenigde Staten,Verticaal,ZittenPhotographer Collection: Iconica PM images - Phil Leo/Michael DenoraWoman sitting on exercise ball doing triceps curls