Mature woman beside portrait of herself, portrait : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mature woman beside portrait of herself, portrait

Credits: 
Stuart McClymont
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
200022201-002
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.200 x 4.131 px (35,56 x 34,98 cm) - 300 dpi - 4,8 MB
Mature Woman Beside Portrait Of Herself Portrait Stockfoto 200022201-002Bestuursvoorzitter,Zakenvrouw,Kunstportret,Portret,In de camera kijken,Europese etniciteit,IJdel,Vergaderruimte,Houten lambrisering,Pak,Succes,Armen over elkaar,Bedrijfsleven,Goed gekleed,Alleen één vrouw,Autoriteit,Continuïteit,Groot bedrijf,55-59 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één oudere vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Directrice,Eén persoon,Fotografie,Girl Power,Horizontaal,Kleurenfoto,Onderdeel van een serie,Staan,Tevreden,Trots,WerkneemsterPhotographer Collection: Stone