Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mature man working in reference library, woman standing by shelves : Stockfoto

Mature man working in reference library, woman standing by shelves

Credits: 
Ed Honowitz
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200326280-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.746 x 3.678 px (40,18 x 31,14 cm) - 300 dpi - 4,08 MB
Mature Man Working In Reference Library Woman Standing By Shelves Stockfoto18-19 jaar,40-44 jaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Baard,Bibliothecaris,Bibliotheek,Binnenopname,Close-up,Conformiteit,Documenten archiveren,Dossier,Draadloze technologie,Fotografie,Glimlachen,Helemaal kaal,Horizontaal,In de camera kijken,Informatie-apparatuur,Intelligentie,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Laptop,Laptop,Leren,Multi etnische groep,Onderdeel van een serie,Onderzoek,Onderzoeken,Op een rij,Organisatie,Oudere mannen,Overhemd,Overvloed,Plank,Portret,Rangschikken,Staan,Tijdschriftenrek,Twee personen,Vietnamese etniciteit,Werken,Zelfvertrouwen,Zitten,Zonder stropdasPhotographer Collection: The Image Bank