Mature man in hospital bed with tray of food, elevated view, portrait : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mature man in hospital bed with tray of food, elevated view, portrait

Credits: 
Karen Moskowitz
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200195309-007
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.486 x 5.236 px (29,51 x 44,33 cm) - 300 dpi - 4,04 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mature Man In Hospital Bed With Tray Of Food Elevated View Portrait StockfotoMisnoegd,Ziekte,Eten,Patiënt,In de camera kijken,Maaltijd,Dienblad,Frontaal,Hoog standpunt,Portret,40-44 jaar,Achterover leunen,Afkeer,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Binnenopname,Bord,Bruin haar,Dranken en maaltijden,Echte mensen,Eenpersoonsbed,Eén persoon,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Kleurenfoto,Kussen,Onderdeel van een serie,Portretfoto,Vasthouden,Verticaal,Vork,Ziekenhuiskleren,ZiekenzaalPhotographer Collection: Stone