Mature male patient sitting in examining room : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mature male patient sitting in examining room

Credits: 
Greg Ceo
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200136703-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.742 x 4.628 px (80,55 x 99,62 cm) - 118 dpi - 10,5 MB
Mature Male Patient Sitting In Examining Room StockfotoDokterspraktijk,Patiënt,Geduld,Eén persoon,Onderzoekstafel,Wachten,Alleen één man,Ongerustheid,Ongerust,Schaamte,Ziekenhuiskleren,Zitten,50-54 jaar,55-59 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één oudere man,Binnenopname,Doktersonderzoek,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Handen ineengevouwen,In de camera kijken,Kleurenfoto,Kwetsbaarheid,Laptop,Onderdeel van een serie,Portret,Sok,Ten voeten uit,Van de zijkant,Verticaal,VerwachtingPhotographer Collection: Stone