Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mature male patient sitting in examining room : Stockfoto

Mature male patient sitting in examining room

Credits: 
Greg Ceo
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200136703-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.742 x 4.628 px (80,55 x 99,62 cm) - 118 dpi - 10,5 MB
Release-informatie:
Model release
Mature Male Patient Sitting In Examining Room Stockfoto50-54 jaar,55-59 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Binnenopname,Doktersonderzoek,Dokterspraktijk,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Geduld,Gezondheidszorg en medicijnen,Handen ineengevouwen,In de camera kijken,Kleurenfoto,Kwetsbaarheid,Laptop,Onderdeel van een serie,Onderzoekstafel,Ongerust,Ongerustheid,Patiënt,Portret,Schaamte,Sok,Ten voeten uit,Van de zijkant,Verticaal,Verwachting,Wachten,Ziekenhuiskleren,ZittenPhotographer Collection: Stone