Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mature funeral director using phone in office : Stockfoto

Mature funeral director using phone in office

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200555149-001
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Alan Powdrill
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
4.750 x 3.813 px (40,22 x 32,28 cm) - 300 dpi - 17,6 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mature Funeral Director Using Phone In Office Stockfoto 200555149-001Begrafenis,Klein kantoor,Telefoon,45-49 jaar,Afbeelding,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Begrafenisondernemer,Beroep,Binnenopname,Bril,Bruin haar,Dag,Eén persoon,Fotografie,Gluren,Gordijn,Groot bedrijf,Horizontaal,Kantoor,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Mannen,Nieuwsgierigheid,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Telefoon gebruiken,ZakenmanPhotographer Collection: Photonica