Mature funeral director using phone in office : Stockfoto

Mature funeral director using phone in office

Credits: 
Alan Powdrill
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200555149-001
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
4.750 x 3.813 px (40,22 x 32,28 cm) - 300 dpi - 17,6 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mature Funeral Director Using Phone In Office Stockfoto45-49 jaar,Afbeelding,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Begrafenis,Begrafenisondernemer,Beroep,Binnenopname,Bril,Bruin haar,Dag,Eén persoon,Fotografie,Gluren,Gordijn,Groot bedrijf,Horizontaal,Kantoor,Klein bedrijf,Klein kantoor,Kleurenfoto,Mannen,Nieuwsgierigheid,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Portretfoto,Telefoon,Telefoon gebruiken,ZakenmanPhotographer Collection: Photonica