Mature Couple with Dog at Home laughing : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mature Couple with Dog at Home laughing

Credits: 
LM Photo
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
141682579
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.130 x 3.420 px (43,43 x 28,96 cm) - 300 dpi - 4,9 MB
Mature Couple With Dog At Home Laughing StockfotoHond,Bejaard,Rijkdom,Senioren koppel,Buitenopname,Frontaal,Senioren mannen,Vriendschap,Actieve ouderen,Binnenopname,Europese etniciteit,Saamhorigheid,Schattig,Seniore vrouwen,Vitaliteit,Woonkamer,65-70 jaar,70-79 jaar,Californië,Dag,Driekwartlengte,Eén dier,Fotografie,Geluk,Grijs haar,Hemden en shirts,Heteroseksueel koppel,Horizontaal,Kleurenfoto,Mensen,Opwinding,Palm Springs,Plezier,Portret,Staan,Stralende lach,Terras,Twee personen,Vasthouden,Verenigde Staten,Verwend huisdier,Volwassen,Vrolijk,Wit haarPhotographer Collection: Taxi LaCoppola Meier